na glavno vsebino Dom starejših občanov Črnomelj

Ulica 21. oktobra 19/c
8340 Črnomelj
Tel.: 07/30 56 260
crnomelj@ssz-slo.si

VABILO NA PREDAVANJE "DEMENCA - OD ZAVEDANJA DO UKREPANJA"

OBVESTILO: PREDAVANJE JE ODPOVEDANO ZARADI BOLEZNI PREDAVATELJICE

 

Vabljeni, saj boste spoznali konkretna orodja za ohranjanje zdravja in dobili aktualne informacije na področju preventive.

Organizatorji: ZIK Črnomelj, DSO Črnomelj in Kampanja POMNI

Ne pozabite, 31.01.2024 ob 17.00 uri v prostorih ZIK Črnomelj

BOŽIČNO NOVOLETNA ZABAVA

Letos smo božični koncert in večerjo združili v en prijeten večer. Za odlično vzdušje so poskrbeli mešani pevski zbor Društva invalidov Oton Župančič Črnomelj, pevski zbor Župnije Črnomelj in starejši otroški pevski zbor Osnovne šole Loka Črnomelj. Kuharice so poskrbele za odlično večerjo, zaključili pa smo v ritmih glasbe izpod rok Duo Pezdirc. Vsem nastopajočim se še enkrat lepo zahvaljujemo in vsem želimo lepe praznike!

Več slik je v foto galeriji.

BOŽIČNI SEJEM

19.12.2023

Včeraj smo se pred našim Domom družili na dogodku,ki smo ga poimenovali:BOŽIČNI SEJEM. Sladkali smo se s slastnimi palačinkami, odličnim kuhančkom in se greli ob toplih plamenih ognja. Poslušali smo božične pesmi in uživali v družbi drug drugega.

Skavti so nam tudi letos prinesli Luč miru iz Betlehem. Geslo letošnje akcije se glasi: PREMOSTIMO IN RAZSVETLIMO

 

Več slik je v Foto galeriji

VESELI DECEMBER

Ta teden smo si do konca ogledali slovenski film Cvetje v jeseni. Razveselili smo se obiska iz OŠ Loka. Prinesli so voščilnice za naše stanovalce,ki so nastale v sklopu letošnjega sodelovanja med Domom in šolo. Prav tako pa smo hiteli tudi z okrasevanjem naše hiše!

Več slik je v Foto galeriji

BOŽIČNI SEJEM

Vabljeni!

OBISK MIKLAVŽA

07.12.2023

Včeraj nas je obiskal Miklavž, ki je stanovalcem polepšal dan z majhnim darilcem. Zahvaljujemo se ekipi župnijske Karitas za vso pomoč!

Več slik je v foto galeriji.

OBISK SVETOVALKE PREDSEDNICE REPUBLIKE

06.12.2023

v sredo, 06.12.2023 nas je s svojim obiskom počastila ga. Biserka Marolt Meden, svetovalka predsednice Nataše Pirc Musar. V sproščenem pogovoru z direktorico, strokovnimi sodelavkami in stanovalci je spoznala naš dom ter stanovalki Lašič Ani čestitala za zavidljivih 90 let.

VABLJENI

MARTINOVANJE

08.11.2023

 

Sv. Martin se je najprej oglasil pri nas. Gospod župnik je blagoslovil vino, mi pa smo uživali v dobri hrani in odlični glasbi članov mladega Ansambla Septim .

Več slik je v foto galeriji

ALZHEIMER CAFFE - POVABILO

Pričakujemo vas v sredo, 18.10.2023 ob 18.00 uri v prostorih knjižnice DSO Črnomelj.