na glavno vsebino Dom starejših občanov Črnomelj

Ulica 21. oktobra 19/c
8340 Črnomelj
Tel.: 07/30 56 260
crnomelj@ssz-slo.si

OBVESTILO O OBNOVI STOPNIŠČA

09.10.2024

SPREHOD ZA SPOMIN 2024

18.09.2024

Prejšnji teden smo ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni in Evropskem tednu mobilnosti v občini Črnomelj organizirali SPREHOD ZA SPOMIN. Letos smo se odpravili po obvoznici, mimo podjetja Akrapovič in med ulicami nazaj do doma. Ob prihodu v dom nas je čakala pogostitev, ki so jo pripravile naše kuharice. Sprehoda se je udeležilo 41 stanovalcev in 56 spremljevalcev. Radi bi se zahvalili zaposlenim in njihovim družinskim članom, svojcem, Rdečemu križu Črnomelj, Hiši sadeži družbe, RIC Bela krajina, županu Andreju Kavšku in drugim za pomoč in izvedbo še enega sprehoda.

Več slik je v Foto galeriji. 

SPREHOD ZA SPOMIN

ALZHEIMER CAFFE

BELOKRANJSKI PIKNIK

 

Vzdržujemo tradicijo in se že veselimo srečanja naših stanovalcev, svojcev in zaposlenih. 

 

AKTIVNOSTI

Včeraj tombola , danes sprostitev in uzivanje na svežem zraku ter aktivnosti za ohranjanje in izboljšanje ravnotežja????‍♂️‍➡️.

Le kaj nas čaka jutri???

 

Več slik je v FOTO GALERIJI

NAŠ PRISPEVEK K VAROVANJU OKOLJA

IZLET STANOVALCEV

Sončen in topel petek smo izkoristili za naš, zdaj že, tradicionalni izlet. Z avtobusom in avti smo se odpeljali v Adlešiče, v Stari pod. Tam nas je pričakala gostiteljica Tončka s svojo ekipo in nas postregla z belokranjsko pogačo, špricarjem, sokom in kavo. Povedala nam je veliko zanimivosti o reki Kolpi, Adlešičih in belokranjskem izročilu. Prisluhnilo smo petju Kresnic in se naužili naravnih lepot,ki nam jih ponuja reka Kolpa.

Komaj čakamo naslednjega potepa.

Več slik je v FOTO GALERIJI

SIMBIOZA GIBA

13.05.2024

Tudi letos pridno sodelujemo v projektu SIMBIOZA GIBA . Tako smo do zdaj opravili že tri GIBA IZZIVE: odpravili smo se na sprehod z vozički, pošteno smo se razgibali z žogami velikankami in kuhalnicami, ta teden pa kolesarimo.

Imamo še prav fajn in komaj čakamo nove "naloge".

Več slik je v foto galeriji.

KRKIN TEDEN HUMANOSTI

10.05.2024

V petek, 10.5.2024 so nas v sklopu KRKINEGA TEDNA HUMANOSTI obiskali njihovi prostovoljci, ki letos delujejo pod sloganom "DOBRODELNOST JE DEL NAS". Skupaj z našimi stanovalci so preživeli lep in glasbeno obarvan dan. Se že veselimo naslednjega leta! Hvala vam.