na glavno vsebino Dom starejših občanov Črnomelj

Ulica 21. oktobra 19/c
8340 Črnomelj
Tel.: 07/30 56 260
crnomelj@ssz-slo.si

ALZHEIMER CAFFE

BELOKRANJSKI PIKNIK

 

Vzdržujemo tradicijo in se že veselimo srečanja naših stanovalcev, svojcev in zaposlenih. 

 

AKTIVNOSTI

Včeraj tombola , danes sprostitev in uzivanje na svežem zraku ter aktivnosti za ohranjanje in izboljšanje ravnotežja????‍♂️‍➡️.

Le kaj nas čaka jutri???

 

Več slik je v FOTO GALERIJI

NAŠ PRISPEVEK K VAROVANJU OKOLJA

IZLET STANOVALCEV

Sončen in topel petek smo izkoristili za naš, zdaj že, tradicionalni izlet. Z avtobusom in avti smo se odpeljali v Adlešiče, v Stari pod. Tam nas je pričakala gostiteljica Tončka s svojo ekipo in nas postregla z belokranjsko pogačo, špricarjem, sokom in kavo. Povedala nam je veliko zanimivosti o reki Kolpi, Adlešičih in belokranjskem izročilu. Prisluhnilo smo petju Kresnic in se naužili naravnih lepot,ki nam jih ponuja reka Kolpa.

Komaj čakamo naslednjega potepa.

Več slik je v FOTO GALERIJI

SIMBIOZA GIBA

13.05.2024

Tudi letos pridno sodelujemo v projektu SIMBIOZA GIBA . Tako smo do zdaj opravili že tri GIBA IZZIVE: odpravili smo se na sprehod z vozički, pošteno smo se razgibali z žogami velikankami in kuhalnicami, ta teden pa kolesarimo.

Imamo še prav fajn in komaj čakamo nove "naloge".

Več slik je v foto galeriji.

KRKIN TEDEN HUMANOSTI

10.05.2024

V petek, 10.5.2024 so nas v sklopu KRKINEGA TEDNA HUMANOSTI obiskali njihovi prostovoljci, ki letos delujejo pod sloganom "DOBRODELNOST JE DEL NAS". Skupaj z našimi stanovalci so preživeli lep in glasbeno obarvan dan. Se že veselimo naslednjega leta! Hvala vam.

VABILO NA ALZHEIMER CAFFE - MAJ 2024

Prijazno vabljeni v DSO Črnomelj, dne 15.05.2024 ob 18.00 uri. 

VABILO NA ALZHEIMER CAFFE

Vabljeni!

ROŽCE

11.04.2024

Pevska skupina Rož'ce iz Dolenjskih Toplic nas je tudi letos razveselila s pesmijo in recitacijami lastnih pesmi. Hvala našim dragim prijateljicam za popestritev sončnega popoldneva.

Več slik je v foto galeriji.