na glavno vsebino Dom starejših občanov Črnomelj

Ulica 21. oktobra 19/c
8340 Črnomelj
Tel.: 07/30 56 260
crnomelj@ssz-slo.si

Ponedeljek, 7. februar 2022 - 12:54

Obvestilo obiskovalcem

07.02.2021

OBVESTILO

7. 2.2022

Spoštovani,

Obveščamo vas, da je v Domu starejših občanov Črnomelj 41 stanovalk/cev v 1 nadstropju pozitivnih na koronavirus.  Svojce prvega nadstropja smo o tem nemudoma obvestili. Vsi stanovalci/ke so v tem trenutku brez bolezenskih znakov korona virusne bolezni.

Obvestili smo epidemiološko službo in izvajamo vse potrebne ukrepe za preprečitev širjenja okužb pri stanovalcih in zaposlenih. Vzpostavili smo rdečo, sivo in belo cono.

V rdeči in sivi coni so obiski mogoči po predhodni najavi (1 nadstropje, prostori dnevnega centra),  v beli coni potekajo obiski, kot je bilo objavljeno na naši spletni strani 7.2.2022.

Za vstop v dom morajo vse osebe izpolnjevati enega izmed pogojev PCT. Prosimo vas , da se kljub izpolnjevanju pogoja PCT neposredno pred vsakim odhodom na obisk samotestirate ali opravite hitri  test. Priporočamo vam, da na obisk prihajate le, če je nujno potrebno in če ste res prepričani, da ste zdravi.

Stanovalci se počutijo dobro, zaposleni v domu pa jim tudi v teh kriznih časih skušamo zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje. Stanovalci, ki niso v rdeči ali sivi coni, se lahko zadržujejo na balkonih in v parku doma. Vsem omogočamo komunikacijo s sorodniki preko telefona, na oddelkih in v sobah pa izvajamo razne prostočasne aktivnosti. Zaposleni se po svojih najboljših močeh trudimo poskrbeti za varnost, zdravje in dobro počutje vseh stanovalcev.

Le s skupnimi močmi  in upoštevanju vseh ukrepov  lahko naredimo največ za naše stanovalke/ce in vaše drage svojce.

Za zagotavljanje oskrbe in v izogib zaprtju doma je ključno dobro sodelovanje in dobra komunikacija med zaposlenimi in svojci.

O vseh spremembah vas bomo redno obveščali.

Za kakršna koli dodatna pojasnila ali informacije smo vam vedno na voljo:

• Barbara Sopčič, GSM: 040 241 216;

• Alenka Vipavec Mahmutović, GSM: 031 344 005;

• Valerija Lekić Poljšak, GSM: 041 736 560.

Zahvaljujem se vam za razumevanje.

 Vse dobro in ostanite zdravi!

Valerija Lekić Poljšak, direktorica

Oddaj komentar

Ime:
Komentar: